International Society of Aesthetic Plastic Surgery

Abulhassan Hussein Saber Vezi Curriculum Vitae

Abulhassan Hussein Saber

Dr. Hussein Saber Abulhassan este Profesor de chirurgie plastica, reconstructiva si al unitatii de arsi, si fost sef de catedra al departamentului de chirurgie, Facultatea de Medicina, Universitatea din Alexandria, Egipt. A obtinut doctoratul in chirurgie plastica, in 1988. 

A fost numit indrumator(asistent universitar) de chirurgie plastica si apoi promovat ca profesor al catedrei de Chirurgie plastica si apoi al catedrei de Chirurgie intre 2012-2014.
Este membru in diverse societati pentru Obezitate, Dermatologie si Nutritie, incluzand Societatea egipteana de chirurgie plastica si reconstructiva. 

Fost presedinte a Societatii egiptene de chirurgie plastica si reconstructiva, Societatii egiptene a chirurgilor, secretar national al Societatii internationale de chirurgie estetica si  coordinator regional al Consiliului regional pentru Middle East; Societatea egipteana de obezitate si boli endocrine, Asociatia de endoscopie din Alexandria. 

Consultant licentiat de chirurgie plastica, Jeddah, KSA, Qatar si Kuwait

Este membru al consiliului profesoral de evaluare a universitatilor egiptene. Contributia stiintifica include 260 de  publicatii, 3 carti (Georgiade and Georgiade text in plastic surgery din 1986).

Alti speakeri

Abulhassan Hussein Saber
Abulhassan Hussein Saber
Blidaru Alexandru
Blidaru Alexandru
Botti Giovanni
Botti Giovanni
Campiglio Gianluca
Campiglio Gianluca

Pentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer