International Society of Aesthetic Plastic Surgery

Nahai Foad Vezi Curriculum Vitae

Nahai Foad

Dr. Foad Nahai este editor si conducator stiintific al Aesthetic Surgery Journal, coordinator Maurice J Jurkiewicz in Plastic Surgery si profesor de chirurgie la Emory University. Profeseaza la Emory Aesthetic Center in Atlanta Georgia USA.

Este recunoscut pe plan international ca inovator in domeniul chirurgiei plastice, unde a dezvoltat si imbunatatit multiple proceduri. Este co-autor in 10 carti si a publicat peste 215 articole stiintifice in toate domeniile chirurgiei plastice. Ultima carte in care a fost editor si autor, publicata in 2011, este editia a doua din cartea sa ce include 3 volume, intitulata The Art of Aesthetic Surgery. Dr. Nahai este fost Presedinte al Asociatiei americane pentru acreditarea facilitatilor in chirurgia ambulatorie(AAAASF), fost presedinte al Societatii Americane de chirurgie plastica si estetica (ASAPS), fost presedinte al Societatii Internationale de chirurgie plastica si estetica (ISAPS), fost presedinte al consiliului de cercetare in Chirurgie plastica si fost director al Consiliului American de chirurgie plastica. De curand a primit titlul de membru de onoare al Colegiului regal de chirurgie din Anglia.

Este inregistrat in “Best Doctors in America”, “Best Doctors in the U.S.”, Town & Country Magazine, Good Housekeeping, More Magazine si Atlanta Magazine, ca unul din chirurgii plastici de top din tara. A fost inregistrat in W Magazine ca unul din chirurgii plastici de top in lume. Dr. Nahai este cerut international ca speaker in intalniriile de chirurgie plastica si pentru demonstratiile procedurilor chirurgicale.

Ariile de interes ale sale sunt chirurgia fatei, gatului si pleoapelor, arii unde a adus contributii importante pentru dezvoltarea artei si stiintei rejuvenarii faciale. Alte arii de experienta include: injectabile, reconstructia sanului, chirurgia sanului, resurfacing.

El este un sustinator important al medicinei bazate pe dovezi (EBM), atat in propria sa practica clinica, cat si in Aesthetic Surgery Journal pentru articolele selectate pentru publicare in cazul in care el a ajutat la initierea sectiunii EBM HUB, care este dedicata educarii chirurgilor plastici, cu privire la obiectivele de referinta, provocari si nuante a EBM. Dr. Nahai a prezentat si campioni de cercetare care promoveaza siguranta pacientilor si a rezultatele pozitive prin activitatea sa cu AAAASF.

Alti speakeri

Abulhassan Hussein Saber
Abulhassan Hussein Saber
Blidaru Alexandru
Blidaru Alexandru
Botti Giovanni
Botti Giovanni
Campiglio Gianluca
Campiglio Gianluca

Pentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer