International Society of Aesthetic Plastic Surgery

Stoicescu Simona Vezi Curriculum Vitae

Stoicescu Simona

Născută în București, a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”în anul 1997.

Este medic primar de Chirurgie Plastică și Reconstructivă din 2009 și Șef de Secție Chirurgie Plastică și Arsuri Spitalul de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București.

A obținut titlul de Doctor în Științe Medicale în anul 2014 cu teza „Alternative chirurgicale în tratamentul primar al despicăturilor labio-maxilo-palatine”.

S-a implicat activ în pregătirea studenților și rezidenților, fiind în învățământul medical superior de peste 18 ani; din 2017 este Șef de Lucrări în specialitate.

A efectuat stagii de perfecționare în tratamentul despicăturilor labio-maxilo-palatine la Spitalul Sahlgrenska, Goteborg, Suedia și la spitalele St. Vincent de Paul și Necker Enfants Malades, Paris, Franța. A participat la misiuni internaționale Operation Smile și la Physicians Training Program, Norfolk, SUA.

Membru al ACPR (Asociația Chirurgilor Plastici din România) și EBA (European Burn Association), a participat la numeroase cursuri și congrese naționale și internaționale, cea mai recentă participare fiind anul acesta la Cleft 2017, congresul mondial pentru despicături labio-maxilo-palatine.

Domeniile de interes profesional sunt arsurile pediatrice - participând la mai multe proiecte de cercetare având această temă, și malformațiile faciale, în principal cheilognatopalatoschizisul -publicând mai multe articole de specialitate pe aceasta temă dar și capitolul „Tehnici chirurgicale în despicăturile labiopalatine” din Caitete de tehnici chirurgicale vol 3 sub redacția prof.N. Angelescu și F. Popa.

Alti speakeri

Abulhassan Hussein Saber
Abulhassan Hussein Saber
Blidaru Alexandru
Blidaru Alexandru
Botti Giovanni
Botti Giovanni
Campiglio Gianluca
Campiglio Gianluca

Pentru a vizualiza aceasta pagina este nevoie de un browser modern.


Google Chrome

Mozilla Firefox

Internet Explorer